MANDLIGE ORDENER
KVINDELIGE ORDENER
VERDENSPRÆSTER
ANDRE KALD
Biskop Kozon byder velkommen

"Kom og følg mig!" sagde Jesus til fiskerne Peter og Andreas (Matt. 4,19). Også i dag kalder Gud mennesker, og du er måske ét af dem. Denne hjemmeside er for dig, der går og overvejer, hvad Gud vil med dig og kalder dig til.
Velkommen til Kald.dk

"Kom og følg mig!" sagde Jesus til fiskerne Peter og Andreas (Matt. 4,19). Også i dag kalder Gud mennesker, og du er måske ét af dem. Denne hjemmeside er for dig, der går og overvejer, hvad Gud vil med dig og kalder dig til. Du vil her finde generel information om, hvad kald er, og der vil være en præsentation af forskellige kald og ordenssamfund.

Det er en stor opmuntring for mig som biskop at konstatere, at der blandt unge er kommet fornyet engagement i Kirken og dens vækst. Ikke mindst glæder det mig, at en hel del unge overvejer et forpligtende kald som præst, ordenssøster eller -broder, at være med til at sprede det vidunderlige budskab om Guds store kærlighed.

Gud tvinger ingen. Gud kalder kun – et tegn på, at han vil dig. Må denne hjemmeside informere og inspirere, så du kan komme videre i dine overvejelser og en dag sige JA til det, som Gud kalder dig til.

+ Biskop Kozon
Støt denne hjemmeside
og bispedømmets kaldsarbejde!
Gaver modtages på:
Reg.nr. 4180,
Konto nr. 10530105
Antal besøgende:
Historier fra den virkelige verden
se videoerne her